Lounas

Noutopöytä klo 11.00 – 15.00

Lounaslista - viikko 19

Maanantai

Tomaattinen kasvissosekeitto L, G

Ylikypsää härkää ja tummaa valkosipulikastiketta M, G

Paistettuja perunoita M, G

Tiistai

Kukkakaalikeittoa L, G

Paneroituja possun leikkeitä M ja bearnaisekastiketta G

Tikkuperunoita M, G

Keskiviikko

Ranskalaista sipulikeittoa M, G ja krutonkeja M

Pariloitua broileria ja mustaherukkakastiketta M, G

Pilahviriisiä M, G

Torstai

Helatorstaina herkutellaan á la carte -listalta klo 12.00 - 18.00, Tervetuloa!

Perjantai

Aurajuustokeittoa L, G

Lohta ja sitruuna-voikastiketta L, G

Uusia perunoita L, G

Lauantai

Perinteinen lohikeitto L, G

noutopoyta-lounas

LOUNAS
Kaikki annoksemme on mahdollista ottaa mukaan. TAKE AWAY!

Huolehdimme kaikkien pintojen puhdistuksesta ja henkilökuntamme käsihygieniasta tehostetusti. Tiloissamme on aina saatavilla käsidesinfiointiainetta. Pyydämme myös asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.
Lisätietoja tarvittaessa henkilökunnalta.

Lounas noutopöydästä arkisin 11.00 - 15.00

Lounaaseen sisältyvät monipuolinen leipä- ja alkusalaattipöytä sekä maistuvat lämpimät vaihtoehdot. Jälkiruokakahvi/tee ja talon leivonnainen sisältyvät myös hintaan. Laadukas kotiruokalounas 12,90 / keitto 9,50.    

Lauantaisin keittolounas 11.00 - 15.00

Lauantaisin on tarjolla Bistron perinteinen lohikeitto ja laadukas leipä- / alkusalaattipöytä sekä jälkiruokakahvi/tee ja talon leivonnainen hintaan 11,50.

Huom! Lounaspassilla joka kuudes lounas - 50% alennuksella!

Eläkeläis- tai opiskelijakortilla saat - 10% alennuksen á la carte- ja lounasruoasta!

Kaikki annokset myös mukaan! TAKE AWAY!

 

Aitoja makuja

Maistuisiko raikas salaatti, burger, pihvi vai kala- tai kanaruoka?

Palvelemme Seinäjoen Ideaparkissa

Bistrotyylinen uusi ruokaravintolamme edustaa raikasta skandinaavista keittiötä niin mauiltaan kuin designiltaan. Haemme aitoja makuja käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja suosien monipuolisesti lähialueen tuotantoa. Ravintolamme lämminhenkinen tunnelma syntyy aidolla palvelulla ja hyvällä ammattitaidolla. Vahvasti eteläpohjalainen yrityksemme on toiminut hotelli- ja ravintola-alalla vuodesta 1994 lähtien.
 

Varaa pöytä