Keittiö on bistron sydän! Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita, suomalaista tuoretta lihaa sekä kalaa. Haemme aitoja makuja ja suosimme monipuolisesti myös lähialueen tuotantoa.
Skandinaaviseen henkeen laaditulta listalta löytyy vaihtoehtoja nopeampaan ruokailuun tai herkutteluun ajan kanssa ja pitkän kaavan mukaan. Á la carte –listalla vuorottelevat pohjoismaalaiset klassikot ja suomalaiseen suuhun sopivat herkulliset alkupalat, salaatit, burgerit, liha-, kana- sekä kalaruuat sekä suussa sulavat jälkiruuat. Lisäksi keittiömme suosittelee uusia vaihtuvia annoksia ja mm. vuoden aikojen tai eri teemojen mukaisia suositusmenuja. Laatujuomia ei sovi unohtaa, sillä aterian kruunaa hyvä viini tai olut.
Á la carte –listalta voit ruokailla päivittäin, maanantaista lauantaihin klo 11.00 alkaen.
Bistrotyylinen uusi ruokaravintolamme edustaa raikasta skandinaavista keittiötä niin mauiltaan kuin designiltaan. Haemme aitoja makuja käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja suosien monipuolisesti lähialueen tuotantoa. Ravintolamme lämminhenkinen tunnelma syntyy aidolla palvelulla ja hyvällä ammattitaidolla. Vahvasti eteläpohjalainen yrityksemme on toiminut hotelli- ja ravintola-alalla vuodesta 1994 lähtien.